lunes, 4 de abril de 2016

CADETE FEMININO: O EXTRUGASA RIO ULLA ASEGURA A 3ªª PRAZA DA LIGA Ó GAÑAR EN PONTEVEDRA

CADETE FEMENINO 2ª AUTON. (17ª xornada)

ARXIL D =33
EXTRUGASA RIO ULLA =41

Sofia (16); Paula (-); Alba (4); Ana (3); Carmen (-); Lorena (-); Lara(2); Sabela (6); Sandra (10), Nerea (-).

Partido celebrado en Pontevedra o domingo 03/04.

Parciais: 07 - 11; 09 – 11; 07 – 11; 10 – 08.

Victoria do Rio Ulla quen, a pesares de fon facer o mellor partido da temporada, supo quitar adiante o encontro e con esta victoria asegurarse a 3ª paraza daliga cando falta a última xornada.

Dende o principio tomou a dianteir ano marcador. Enseguida se puxo por diante o Rio Ulla (2 - 5), pero un parcial de 4 a 0 pras locais doulles a únca ventaxa no marcador(6 - 5). Ascanastas de Sofia e Sandra fixeron que o cuarto terminara 7 a 11 a prol do Rio Ulla As canastas de Sofia no inicio do partido dironlle as primeiras diferencias ó Rio Ulla.
O 2º cuarto foi un calco do 1º:  Ambos equipos cometían numeros erros en ataquepolo que o marcador tivo tanteos baixos. Outro parcial de 7 a 11, e ó descanso se chegaba cun 14 a 22 no electrónico.

A 2ª parte non variou o guión do encontro. Tanto e así que tripitíamos parcial no cuarto: 7 a 11, polo que se chegaba cun 21 a 33 no marcador ó remate do 3º cuarto.E no último cuarto as locais volveron a facer unha boa defensa que impedia anotar con claridade ó Rio Ulla. De feto, achegáronse a 6 puntos: 31 - 37, cando faltabban 2 minutos. Pero o Extrugasa supo xogar tranquilo estes últimos ataques e defensas e acabou levándose a victoria.