lunes, 3 de noviembre de 2014

2ª XORNADA INFANTIL MASCULINO. CB RIO ULLA- PEIXE GALEGO MARIN "B"

Estreabanse os infantiles na competición da 2ª división infantil masculina, logo de descansar na primeira xornada.

O CB Rio Ulla, comenzou o partido moi enchufado, presionando a toda pista, causando as numerosas  perdas do rival. Parcial de 25-9.

Xa no 2º cuarto, co quinteto cambiado debido as rotacións, non influeu para nada na intensidade defensiva do equipo, que foise gañando ao descanso.

Logo do descanso, volvia o CB Rio Ulla a presionar a toda pista, e facer canastras a media distancia fáciles, e tras rebote, debido a superioridad fisica.

Xa neste cuarto o Marin puxose nunha defensa en zona, que o equipo local soubo atacar. O equipo rival, nunca baixou os brazos e peleou ata o último minuto.

Resultado final: 76 - 38.

Para o C.B Rio Ulla xogaron: Barral. A (15), Fernandez. R (4), Hernaiz, A (29), Morrison,F.D (-), Miguéns,P(6) --- Miguéns,J(8), Tubio,V(6), De Jesús, P(-), Hernando, JA(9), Portas, T(-), Tubio A(-), Lorenzo, L (-).