Translate

miércoles, 2 de abril de 2014

O EQUIPO XUNIOR FEMININO DO CB. RIO ULLA CAMPIÓN DA LIGA Ó GAÑAR DE NOVO Ó CORTEGADA (54 A 51)

IMG_7454 (Copiar)
O equipo xunior celebrando o triunfo ó remate do partido.
Este pasado domingo as nosas rapazas xa gañaran en Carril, por 12 puntos de diferencia. E onte voltaron a levarse a victoria, nun partido emocionante, pero no que domiñaron o marcador, salvo nos minutos iniciais, pois as rapazas do Cortegada arrancaron o encontro cun 4 a 7 ó seu favor. .
IMG_7375 (Copiar)
Larita Rarís driblando a unha rival no encontro de onte.
Pronto a defensa local roubou varios balón e conseguiron adiantarse primerio, para logo collar ás primeiras diferencias a prol do Rio Ulla (10 a 7 no minuto 6).

IMG_7387 (Copiar)
Un momento deste primeiro cuarto, onde Sandra anota dende a persoal.
As diferencias contra o final do primeiro cuarto elevábanse ata duplicar as locais ó seu rival (18 a 9).

IMG_7390 (Copiar)
Velocidade nas contras do Rio Ulla.

IMG_7398 (Copiar)
Sonia roubaba un balón durante a primeira metade.
as diferencias durante o segundo cuarto xa se movian nos 10 puntos a favor das locais.

IMG_7397 (Copiar)
Carla anotaba dende o tiro libre.
Na 2ª metade do encontro as diferencias oscilaban nos 8 a 12 puntos.

IMG_7419 (Copiar)
Tempo morto mediado o 3º cuarto co marcador de fondo.

IMG_7429 (Copiar)
Comezaba o derradeiro cuarto cun 42 a 34 no marcador.

IMG_7431 (Copiar)
Un minuto despois tempo morto do Cortegada, pois o Extrugasa Rio Ulla anotaba 2 canastas seguidas elevaba a diferencia a 12 .

IMG_7433 (Copiar)
O Cortegada non se rende e segue buscando canastas en penetracións e dobrar pase, mentras as locais entraban nunha fase de erros en ataque.

IMG_7436 (Copiar)
Tempo morto das locas. Antonio Pedrido, seu adestrador, non quería pasar apuros ó final.

IMG_7438 (Copiar)
Foron pasando os minutos e as diferencias se movian arredor deses 6 puntos de vantaxe par as locais.

IMG_7443 (Copiar)
Intercambio de canastas nos últimos minutos.

IMG_7441 (Copiar)
Antia Varela sumaba un novo tiro libre.

IMG_7450 (Copiar)
E chegábamos ó final co marcador de 54 a 51.
Saudo entre ambos equipos nunha final domiñada polas nosas, pero cun ambiente moi deportivo entre ambos equipos e aficións.