miércoles, 16 de abril de 2014

2º DIVISIÓN INFANTIL MASCULINO. C.B MARIN PEIXE GALEGO "B" - EXTRUGASA RIO ULLA

Partido celebrado o 13/4 en Marín.

Comezaba o primeiro cuarto, algo durmido o equipo visitante, con constantes perdas de balóns, e unha defensa moi frouxa, deixando os xogadores locales, facer o seu xogo, de transición rápidas.
Parcial primer cuarto: (14/12).

Xa no 2º cuarto todo cambiou, a superioridade técnica, e defensiva, fixo que o C.B Rio Ulla, se fora no marcador, con roubos no medio campo, que remataban en canastra.
(20/26) ao descanso.

O 3º cuarto, foi bastante parecido ao 1º. Continuas perdas, tiros fallado, falta de actitud defensiva, o que favoreceu ao equipo local. Parcial de 16-13(26/39).

Xa no último cuarto, co partido encamiñado, empezamos a dosificar os xogadores para o partido que tiñamos ao día seguinte tamén en Marín, pero contra o "A". Parcial de 10/16
Resultado final:(46/55)

C.B Rio Ulla: Ángel(10)2P ,Toffic(8)1P, Victor(-)2P, Rubén(-)1P , Anxo(2)1P , Lois(6)2P , Álvaro(10)4P, Pablo(12), Eloy(7)3P

TOTAL FALTAS: 16 visitantes.
FALTAS LOCALES: 6 locales

PD: estreamos a nova equipación con victoria. Esperemos que sexa o bo presaxio.